Nieuws over FMTraining en de trainingen.Volg ons via LinkedIn en Twitter om de berichten automatisch te ontvangen.

Jaar 2014

FileMaker Trainingen 2015

10 november 2014

Met de herfst komt ook het moment dat we als FMTraining de agenda voor het volgende jaar opstellen.

Een aantal deelnemers plannen voor meerdere trainingen vanwege de korting die kan oplopen tot wel 20%!

Daarom zijn de data voor de Gebruikers, Basis, Gevorderden en Expert trainingen voor FileMaker voor volgend jaar 2015 vastgesteld en in de agenda van onze website geplaatst. Welke datum schikt u?

Inschrijven is voor een aantal trainingen in dit najaar nog mogelijk en uiteraard voor het volgende jaar. Tot binnenkort?

Agenda FMTraining

Maak kennis met FileMaker Seminar

26 augustus 2014

FileMaker Seminar in Maarssen door FMTraining

Op 25 september 2014 verzorgt FMTraining in samenwerking met FileMaker Inc. voor de vijfde maal een seminar van één dag voor nieuwe gebruikers van FileMaker Pro.

Het seminar wordt gepresenteerd door Bart van Baren en René Ros, docenten van FMTraining.

Als u meer wilt weten over het gebruik en de werking van FileMaker-databases of als u de grondbeginselen voor het maken van een database wilt weten. Na één dag heeft u meer inzicht in FileMaker-databases en kunt u met FileMaker databases werken.

Nu reserveren...

Extra FileMaker Basis Training

25 juni 2014

Wegens grote belangstelling is een extra FileMaker Basis Training gepland op 9 juli. Dit is de laatste kans om voor de zomervakantie een Basis Training te volgen.

FileMaker 13 Certified Developer

13 mei 2014

FileMaker 13 Certified Developer

René Ros heeft op 9 mei zijn zesde FileMaker Certified certificaat op rij behaald.

Hiermee blijft FMTraining voorop lopen in actuele kennis en expertise in de FileMaker productlijn en mag zij het predicaat van geautoriseerd FileMaker trainingsinstituut dragen.

Sinds februari dit jaar verzorgd René Ros als trainer bij FMTraining de trainingen voor FileMaker 13. Deze zijn overigens ook voor gebruikers van FileMaker 11 of FileMaker 12 te volgen.

Website voorzien van nieuwe foto's

6 mei 2014

Dankzij SengerPhoto hebben we mooie, nieuwe foto's van onze trainingslocatie Op de Zaak Maarssen op onze website kunnen plaatsen.

Op de Zaak Maarssen verbetert haar diensten net zoals wij en heeft alle zalen geverfd en buiten zijn nieuwe naamborden geplaatst om de locatie goed aan te duiden.
Ook kunt u een aantal foto's van het FileMaker Seminar in publicaties van FileMaker Inc. aan gaan treffen.

Klantervaringen: Scorlewald

28 april 2014

'Een goede behandeling van de 'ingewikkelde' thema's, met goede praktijkvoorbeelden en zelf oefenen' schrijft Luus Meijer van Scorlewald als klantervaring.

De FileMaker Gevorderden Training heeft haar verder geholpen in het maken van een database voor de zorginstelling in Schoorl.
Zie de pagina Klantervaringen voor haar gehele reactie.

Laatste plaatsen Gevorderden en Expert trainingen

7 april 2014

Voor de FileMaker Gevorderden Training van 15 en 16 april as. is nog slechts één plaats beschikbaar.

En voor de eerstvolgende FileMaker Expert Training (22 en 23 april) zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Wilt u deelnemen? Bekijk dan de webpagina's over trainingen en schrijf u snel in!

Maak kennis met FileMaker Seminar

13 februari 2014

FileMaker Seminar in Maarssen door FMTraining

Op 6 maart 2014 verzorgt FMTraining in samenwerking met FileMaker Inc. voor de vierde maal een seminar van één dag voor nieuwe gebruikers van FileMaker Pro.

Het seminar wordt gepresenteerd door Bart van Baren en René Ros, docenten van FMTraining.

Als u meer wilt weten over het gebruik en de werking van FileMaker-databases of als u de grondbeginselen voor het maken van een database wilt weten. Na één dag heeft u meer inzicht in FileMaker-databases en kunt u met FileMaker databases werken.

Nu reserveren...

FMTraining met FileMaker 13

6 januari 2014

In de eerste plaats onze beste wensen voor 2014!
Vanaf februari zullen alle klassikale trainingen van FMTraining verzorgd worden met de nieuwe FileMaker 13.

De handleidingen en practicumbestanden zijn aangepast en binnenkort wordt de nieuwe software op de laptops voor de cursisten geïnstalleerd.

Voor de gebruikers verandert er weinig merkbaars zodat de Gebruikers Training vrijwel ongewijzigd is. Maar voor de programmeurs zijn er een aantal grote wijzigingen bijvoorbeeld met lay-outs.
De meeste nieuwe mogelijkheden van FileMaker 13 zijn aan de trainingen toegevoegd. Maar de trainingen zijn ook nog prima geschikt voor hen die FileMaker 11 of 12 gebruiken.

In het verleden was er onvoldoende belangstelling voor een Update Training, maar als u belangstelling heeft laat ons dat gerust weten.