Nieuws over FMTraining en de trainingen.Volg ons via LinkedIn en Twitter om de berichten automatisch te ontvangen.

Jaar 2012

Webviewer met Nederlandse voorbeelden

17 oktober 2012

Met FileMaker kunnen webpagina's getoond worden met zelf berekende webadressen waarin de inhoud van velden gebruikt wordt. Het Webviewer Demo bestand laat enkele webadres berekeningen voor Nederlandse gebruikers zien.

Dit Webviewer Demo bestand is geactualiseerd: de berekening voor PostNL Pakketinformatie is aangepast aan hun nieuwe website, de gegevens zijn bijgewerkt en een enkele berekening is vervallen.
Tevens zijn alle demo-bestanden nu zowel in FM7 als FM12 formaat beschikbaar.

FileMaker Trainingen 2013

8 oktober 2012

De trainingen verlopen naar volle tevredenheid en we denken al aan volgend jaar.

Daarom zijn de data voor de Gebruikers, Basis, Gevorderden en Expert FileMaker trainingen in 2013 vastgesteld en op de website gezet. Inschrijven voor deze succesvolle cursus is nog mogelijk voor een aantal trainingen in najaar 2012 en uiteraard voor 2013.

FileMaker 12 Certified Developer

1 oktober 2012

FileMaker 12 Certified Developer

Vandaag is René Ros geslaagd voor het pittige examen voor het FileMaker 12 certificaat.

Anderhalf uur de tijd voor 64 meerkeuzevragen waarin opties en termen worden genoemd waar je juist dan gaat twijfelen of ze wel in FileMaker zitten! En zat er nou een fout in het relationele schema of niet? Dat de vragen en antwoorden in het Engels zijn, terwijl de trainingen in het Nederlands moet worden geven, hielp ook niet mee.

Kennismakingsaanbieding FM Training

26 september 2012

De eendaagse FileMaker Gebruikers Training is geheel gericht op het gebruiken van een database die door anderen is ontwikkeld. Zelfs ervaren gebruikers steken hier altijd veel van op.

Als tijdelijke kennismakingsactie (tot 1 november 2012) kost de Gebruikers Training slechts 300 euro.
Schrijf snel in op onze site. Hier kunt u ook meer informatie vinden over inhoud van de FileMaker Gebruikers Training.

Nieuw FileMaker trainingsinstituut

24 september 2012

Met trots presenteren wij FMTraining; het nieuwe FileMaker trainingsinstituut in Nederland.

In juli kondigden wij aan per 1 september met FileMaker 12 trainingen te gaan starten. Die start is inmiddels gerealiseerd. FMTraining is nu officieel FileMaker Business Alliance lid en gerechtigd door FileMaker om trainingen te geven. Tevens is het FileMaker Certified Developer 12 certificaat in ons bezit en het trainingsmateriaal gereed.

Nu is de stap aan u om in te schrijven voor één van onze FileMaker 12 trainingen. Ook personen die FileMaker 10 of FileMaker 11 gebruiken of hier een training voor gevolgd hebben kunnen zonder problemen inschrijven. Bij twijfel kunt u altijd overleggen.

Er zijn verschillende trainingen beschikbaar, beginnend bij de eendaagse Gebruikers Training, die geheel is gericht op het gebruiken van een database die door anderen is ontwikkeld. Zelfs ervaren gebruikers steken hier altijd veel van op. De Basis Training behandelt de eerste, grote stappen om zelf een database te ontwikkelen. De Gevorderden en Expert trainingen sluiten hierop aan en gaan in op het automatiseren met berekeningen en scripts. Als u alle trainingen volgt en ruime ervaring opdoet ligt het officiële FileMaker Certified Developer examen binnen uw mogelijkheden.

De FileMaker trainingen worden verzorgd door FMTraining in samenwerking met ReneRos.biz. Onze jarenlange ervaring garandeert een prima organisatie en kwalitatief goede trainingen. De hoofddocent is René Ros die bijna 25 jaar ervaring heeft met FileMaker en al 12 jaar trainingen verzorgd.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen optimaal te trainen in het gebruik van FileMaker. De trainingen worden verzorgd in het prima geoutilleerde vergader- en trainingscentrum Meeting Plaza Maarssen. Maarssen is centraal gelegen en goed per auto en openbaar vervoer te bereiken. 

Meer informatie over inhoud, kosten en routebeschrijving vindt u op onze site. Hier kunt u zich ook on-line inschrijven voor de trainingen.

Trainingen voor FileMaker 12

16 juli 2012

In april verscheen de nieuwste versie van het database-programma FileMaker. Per 1 september geven wij diverse trainingen voor FileMaker 12 gebruikers.

Zowel de handleidingen als de practicumbestanden zijn afgestemd om de nieuwe mogelijkheden van FileMaker 12 te behandelen.
Ook personen die FileMaker 10 of FileMaker 11 gebruiken kunnen zonder problemen deze trainingen volgen. Als u eerder een training gevolgd heeft voor de twee vorige versies, kunt u zonder problemen de aansluitende training met FileMaker 12 volgen.

Er zijn verschillende trainingen beschikbaar, beginnend bij de eendaagse Gebruikers Training, die geheel is gericht op het gebruiken van een database die door anderen is ontwikkeld. Zelfs ervaren gebruikers steken hier altijd veel van op. Als tijdelijke kennismakingsactie kost de Gebruikers Training 300 Euro.
De Basis Training behandelt de eerste, grote stappen om zelf een database te ontwikkelen. Deelname aan deze training kost 375 Euro.
De Gevorderden en Expert trainingen sluiten hierop aan. Deze trainingen duren allebei twee dagen en kosten respectievelijk 675 en 750 Euro. Als u alle trainingen volgt en ruime ervaring opdoet ligt het officiële FileMaker Certified Developer examen binnen uw mogelijkheden.

De FileMaker trainingen worden verzorgd door Solutions2Go in samenwerking met ReneRos.biz. Onze jarenlange ervaring garandeert een prima organisatie en kwalitatief goede trainingen. De hoofddocent is René Ros die bijna 25 jaar ervaring heeft met FileMaker en al 12 jaar trainingen verzorgd.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen optimaal te trainen in het gebruik van FileMaker en de grootste FileMaker trainer van Nederland te zijn.
De trainingen worden verzorgd in het prima geoutilleerde vergader- en trainingscentrum Meeting Plaza Maarssen. Maarssen is centraal gelegen en goed per auto en openbaar vervoer te bereiken.

Meer informatie over inhoud, kosten en routebeschrijving vindt u op www.filemakercursus.nl. Hier kunt u zich ook on-line inschrijven voor de trainingen.