Nieuws over FMTraining en de trainingen.Volg ons via LinkedIn en Twitter om de berichten automatisch te ontvangen.

2018

Database en ecommerce website werken samen

28 februari 2018

Koppelen met computer en muis

Wat zijn de mogelijkheden van FileMaker met een ecommerce website? 60% van alle internetverkopen wordt gedaan via een ecommerce website. Het is dus logisch om geen eigen webwinkel te bouwen maar een kant en klaar product te koppelen aan uw FileMaker database.

Veel bedrijven gebruiken een FileMaker database voor hun orderadministratie. Gegevens van relaties en producten, orders en facturen worden dan geregistreerd met FileMaker. Moet je dat dan allemaal dubbel gaan bijhouden in bijvoorbeeld Woocommerce? Nee.

Met een speciale FileMaker database en de Woocommerce API kunnen gegevens naadloos en realtime op elkaar worden aangesloten. In FileMaker kunt u een klant opvoeren die direct in Woocommerce wordt opgeslagen. En als de klant een order invoert in de website dan wordt die meteen zichtbaar in de FileMaker database. Alle producten die in de FileMaker database worden bijgehouden kunnen in één keer, inclusief bijbehorende afbeeldingen, overgezet worden naar Woocommerce. De gebruiker kan doorwerken zoals hij/zij altijd al deed.

Neem contact met ons op en we leggen u graag alle mogelijkheden uit!

Volgende FileMaker trainingen

14 februari 2018

Komt u ook deelnemen aan onze FileMaker trainingen?
Voor de komende periode staan de onderstaande trainingen in de Agenda. U kunt zich on-line inschrijven.

wo. 21 en do. 22 februari 2018
FileMaker Gevorderden Training

do. 1 maart 2018
FileMaker Kenniswerkers Training

di. 6 maart 2018
FileMaker Gebruikers Training

wo. 7 maart 2018
FileMaker Basis Training

di. 13 en wo. 14 maart 2018
FileMaker Expert Training

Een ander soort bedrijfstraining

24 januari 2018

Informatie Centrum van de Nederlandse Genealogische Vereniging

Onlangs mochten we voor de Nederlandse Genealogische Vereniging een ander soort bedrijfstraining geven dan we gewend waren.

De Nederlandse Genealogische Vereniging bestaat bij de gratie van vrijwilligers die de bibliotheek, archief en administratie verzorgen met behulp van FileMaker databases. Ook de databases worden door vrijwilligers gemaakt en onderhouden.

In overleg met de klant is een van onze docenten een gehele dag in het nieuwe Informatie Centrum in Bunnik aanwezig geweest om te helpen. Meerdere medewerkers waren aanwezig of kwamen speciaal langs om hun vragen voor te leggen. Iedereen kon geholpen worden met extra kennis en soms met een aanpassing in de Windows-instellingen. In een aantal gevallen werd een aanpassing in de database gemaakt of voorgesteld.

Deze ongebruikelijke bedrijfstraining was zowel voor de klant als voor ons een succes die we ook graag bij andere partijen verzorgen.

FMTraining heeft tweede trainingslocatie

10 januari 2018

Met ingang van dit nieuwe jaar neemt FMTraining een tweede locatie voor de trainingen in gebruik.

De locatie op station Naarden-Bussum zullen we om een aantal praktische redenen minder vaak gaan gebruiken. Vooral persoonlijke- en bedrijfstrainingen zullen er plaatsvinden.

Onze nieuwe locatie bevindt zich bij Citystarter in Weesp. Hier zijn meerdere ruimten beschikbaar met alle benodigde voorzieningen. Deze locatie ligt naast het treinstation en nabij meerdere snelwegen zodat het ook goed bereikbaar is.

De lunch en dranken worden verzorgd door het in hetzelfde pand gevestigde Kookers zodat de trainingen culinair verantwoord zijn.

Zie onze contact-pagina voor meer informatie over de locatie.