FMTraining is hét FileMaker trainingsinstituut van Nederland. Ons doel is om mensen zo goed mogelijk te trainen in het optimaal gebruik van het database-platform FileMaker.We hebben al meer dan duizend deelnemers een volgende stap helpen zetten in hun kennis over FileMaker.

Door jarenlange ervaring als trainers en programmeurs bent u verzekerd van een prima organisatie en kwalitatief goede trainingen.
De trainingen worden verzorgd in prima geoutilleerde trainingslocaties die goed per auto en openbaar vervoer te bereiken zijn.

Wij zijn door FileMaker Inc. geautoriseerd als FileMaker trainer en lid van de FileMaker Business Alliance. Alle docenten hebben het FileMaker Certificatie Examen behaald en zijn daarmee gecertificeerd FileMaker programmeur.

FileMaker is een handelsmerk van FileMaker, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten van Amerika en overige landen.
Het FileMaker Certified Developer logo is een beeldmerk van FileMaker, Inc. in de Verenigde Staten van Amerika en andere landen.
FMTraining is een onafhankelijk bedrijf en deze website is niet geautoriseerd, gesponsord of op andere wijze goedgekeurd door FileMaker, Inc.

Foto's portret, trainingslokaal en seminar: SengerPhoto.
Foto FileMaker product: FileMaker Inc.
De gebruikte foto's zijn op diverse (eerdere) locaties gemaakt en geven niet noodzakelijk een beeld van de huidige locatie.