FMTraining is het enige gespecialiseerde FileMaker trainingsinstituut van Nederland. Ons doel is om mensen zo goed mogelijk te trainen in het optimaal gebruik van het database-platform FileMaker.We hebben al meer dan duizend deelnemers een volgende stap helpen zetten in hun kennis over FileMaker.

Door jarenlange ervaring als trainers en programmeurs bent u verzekerd van een prima organisatie en kwalitatief goede trainingen.
De trainingen worden verzorgd in prima geoutilleerde trainingslocaties die goed per auto en openbaar vervoer te bereiken zijn.

Wij zijn door Claris International Inc. geautoriseerd als FileMaker trainer en lid van de FileMaker Business Alliance. Alle docenten hebben het FileMaker Certificatie Examen behaald en zijn daarmee gecertificeerd FileMaker programmeur.

FileMaker is een handelsmerk van Claris International Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten van Amerika en overige landen.
Het FileMaker Certified Developer logo is een beeldmerk van Claris International Inc. in de Verenigde Staten van Amerika en andere landen.
FMTraining is een onafhankelijk bedrijf en deze website is niet geautoriseerd, gesponsord of op andere wijze goedgekeurd door Claris International Inc.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van de trainingen, website en alle andere informatie op elk moment te wijzigen zonder nadere aankondiging. Significante wijzigingen zullen we als nieuws aankondigen.

Foto's portret, trainingslokaal en seminar: SengerPhoto.
Foto FileMaker product: Claris International Inc.
Logo FMTraining: Jeroen Groen.
De gebruikte foto's zijn op diverse (eerdere) locaties gemaakt en geven niet noodzakelijk een beeld van de huidige locatie(s).