Nieuws over FMTraining en de trainingen.Volg ons via LinkedIn en Twitter om de berichten automatisch te ontvangen.

Jaar 2013

20% korting FileMaker Gebruikers Training

4 december 2013

Gebruikers Training

Met plezier maken we onze FMTraining eindejaarsaanbieding bekend: 20% korting op de FileMaker Gebruikers Training.

In deze training leert u, of een collega, om te werken met een database die door iemand anders is gemaakt. Zoals nieuwe records maken, zoeken en exporteren met alle handigheden die daarbij van pas komen. In FileMaker 13 verandert er voor de gebruiker en de inhoud van deze training vrij weinig.
Indien u voor 18 december inschrijft voor de FileMaker Gebruikers Training van 8 januari 2014 betaalt u geen 375 Euro maar slechts 300 Euro (exclusief BTW).

U ontvangt nog in 2013 een factuur en kunt u de BTW dit jaar nog verrekenen.

Schrijf nu in voor de FileMaker Gebruikers Training!
En denk eraan, vol=vol!

Binnenkort FileMaker 13 trainingen

3 december 2013

FileMaker, Inc. heeft vandaag het platform voor zakelijke productiviteit van de volgende generatie onthuld: FileMaker 13.

FileMaker 13 biedt meer dan 50 nieuwe mogelijkheden waaronder het nieuwe FileMaker WebDirect, meer functionaliteit voor iPhone/iPad en verbeterde beveiliging.

Wij waren al begonnen om ons in detail te verdiepen in de nieuwe mogelijkheden en zullen de komende tijd onze FileMaker trainingen aanpassen en de computers van de nieuwe software voorzien.
Begin 2014 zullen we meer informatie hierover op onze FMTraining website plaatsen en via dit kanaal bekend maken.

FileMaker Trainingen 2014

4 november 2013

Oktober is de maand dat we de trainingsagenda voor het volgende jaar opstellen. Bovendien maken een aantal deelnemers plannen voor meerdere trainingen tot in 2014.


Daarom zijn de data voor de Gebruikers, Basis, Gevorderden en Expert FileMaker trainingen in 2014 vastgesteld en op de website gezet. Inschrijven voor de trainingen is voor een aantal trainingen in najaar 2013 nog mogelijk en uiteraard voor 2014.

Klantervaringen: Meer klantverhalen over FileMaker Trainingen

4 november 2013

Iedere cursist ontvangt na deelname aan een training een evaluatieformulier. Ingevulde evaluaties geven ons de mogelijkheid om onze trainingen te verbeteren.

Maar een evaluatie kan na toestemming ook gepubliceerd worden. Lees de recente klantverhalen van de  Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en Zhaikmunai LP, die meededen aan onze FileMaker Gevorderden Training.

Aanstaande woensdag en donderdag (6 en 7 november) vinden de FileMaker Gebruikers en Basis trainingen plaats. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus u kunt inschrijven! Doet u mee en verschijnt uw klantverhaal binnenkort op onze website?

Ook derde FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" succesvol

3 november 2013

FileMaker Seminar in Maarssen door FMTraining

Afgelopen donderdag 31 oktober presenteerden Bart van Baren en Rene Ros voor de derde maal het FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" voor een grote groep belangstellenden.

Alhoewel zowel publiek als presentatoren na afloop uitgeput waren, was iedereen zeer positief en heeft het geholpen om iedereen een paar stappen verder met FileMaker te krijgen.

Een van de deelnemers won een dag training uit ons aanbod van klassikale trainingen waarin we in meer detail en met opdrachten kennis overdragen. Andere deelnemers willen door ons geholpen worden bij het ontwikkelen van hun database en met hen maken we aparte afspraken.
Als u nog niet aan een seminar hebt deelgenomen, let dan op de aankondigingen van FileMaker en FMTraining voor toekomstige seminars.

Derde FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro"

4 oktober 2013

FileMaker Seminar in Maarssen door FMTraining

Na het succes van de vorige twee edities van het FileMaker-seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" wordt er een volgend seminar gehouden op 31 oktober 2013.

Docenten van FMTraining presenteren het seminar dat plaats zal vinden in het centraal gelegen Maarssen.

Het seminar is bedoeld voor nieuwe gebruikers van FileMaker Pro. Als u meer wilt weten over het gebruik en de werking van FileMaker-databases of als u de grondbeginselen voor het maken van een database wilt weten. Na een dag hebt u meer inzicht in FileMaker-databases en kunt u met FileMaker databases werken.

Meer informatie en reserveren

Nieuw seizoen FMTraining

1 september 2013

FMTraining begint vandaag aan haar tweede jaar als FileMaker Geautoriseerd Trainer.

We kunnen terugkijken op een geslaagd eerste jaar met onder andere zeer goede beoordelingen door de cursisten. Zij waardeerden de trainingen met gemiddeld een 8,1.
Ook komend seizoen zullen we ons weer enthousiast inzetten voor de cursisten, misschien u?

Klantervaringen: Tevreden cursisten

12 augustus 2013

Al vele jaren volgen medewerkers van de Radboud Universiteit Nijmegen met tevredenheid onze FileMaker trainingen.

Onlangs deelde een deelnemer een klantervaring over deelname aan de Basis Training. Die reactie delen we op onze website graag met u.

FileMaker Seminar wederom een succes

19 juni 2013

FileMaker Seminar

Op 18 juni verzorgde FMTraining voor de tweede keer het FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" voor bijna 50 deelnemers.

De reacties na afloop, ter plekke en per e-mail, waren wederom positief omdat we in één dag een indruk van de werking van FileMaker konden geven.
Onder de aanwezigen werden twee dagen training verloot, deze is gewonnen door Marc Asselman van ABiCD uit Almere. Hij heeft gekozen voor de tweedaagse Gevorderden Training. Ook voor anderen was dit seminar aanleiding om in te schrijven voor een uitgebreidere training of contact op te nemen met een FileMaker ontwikkelaar.

Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" uitverkocht

5 juni 2013

Het FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro", dat op 18 juni 2013 door FMTraining wordt gegeven, is uitverkocht!

Binnen een ruime week hebben 50 deelnemers zich ingeschreven voor dit seminar. Ook het vorige seminar in maart was in korte tijd volgeboekt.

Mocht u geïnteresseerd zijn om aan één van de volgende seminars deel te nemen, informeren wij u graag hierover zodra een nieuwe datum bekend is. Stuur dan a.u.b. uw naam en e-mailadres naar info@fmtraining.nl. Of volg ons op Twitter.

Laatste plaatsen FileMaker seminar!

4 juni 2013

Voor het FileMaker seminar van 18 juni as. zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Het seminar is bedoeld voor iedereen die wil leren werken met FileMaker Pro. De laatste kans om zich aan te melden!

Meer informatie en reserveren

Tweede FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro"

21 mei 2013

Na het succes van de eerste editie van het FileMaker-seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" wordt er een volgend seminar wordt gehouden op 18 juni 2013.

Docenten van FMTraining presenteren het seminar dat plaats zal vinden in het centraal gelegen Maarssen.

Het seminar is bedoeld voor iedereen die wil leren werken met FileMaker Pro. Of u nu een nieuwe FileMaker-gebruiker bent, een doorgewinterde gebruiker van spreadsheets of helemaal niets van databases weet: dit seminar is de beste manier om verder te komen met een deskundige trainer van FileMaker Pro.

Meer informatie en reserveren

Wordt FileMaker expert!

13 mei 2013

Eerder de FileMaker Gevorderden Training gedaan en toe aan verdere verdieping met berekeningen en scripts?

Maar ook alles willen weten over het gebruiken van de FileMaker Pro Advanced applicatie?
Neem dan deel aan de FileMaker Expert Training op 28 en 29 mei as.!

Nog een week de kans voor FM Gebruikers- en Basistraining

6 mei 2013

Zet de twijfel opzij en neem deel aan een van onze FileMaker Trainingen!

Het is de laatste kans om u aan te melden voor de Gebruikers Training van 15 mei as. Of al een stap verder en toe aan de Basis Training van 16 mei? Of wellicht beide achter elkaar?
Zie de Agenda voor een overzicht van de trainingen met meer informatie en een knop om in te schrijven.

Tweede FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro"

22 april 2013

Op 20 maart jl. verzorgden we het FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro". Dat seminar was heel snel volgeboekt en daarom wordt het seminar voor een tweede maal verzorgd op 18 juni as.

Meer informatie en aanmelden volgt later maar houdt u de datum alvast vrij in uw agenda?

Speciale aanbieding voor FileMaker 7, 8, 8.5 of 9 gebruikers

11 april 2013

FileMaker heeft een speciale éénmalige aanbieding voor gebruikers van FileMaker 7, 8, 8.5 en 9 om alsnog te upgraden naar versie 12. Deze actie loopt tot 28 juni 2013.

Bereid uw FileMaker systeem voor op de toekomst en maak gebruik van deze promotie. Zie onderstaand voorbeeld:

5x FileMaker Pro en 1x FileMaker Server
Normaal: 2529 Euro (nieuwe aanschaf)
Nú: 1706 Euro

De upgrade gaat vergezeld van een éénjarig onderhoudscontract. Indien FileMaker binnen dat jaar een nieuwe versie uitbrengt wordt deze kosteloos verstrekt. Verlenging van het onderhoudscontract is facultatief.
Gebruikers van FileMaker 10 en 11 kunnen nog steeds upgraden naar versie 12. Voor de prijs van een upgrade zit er nu tijdelijk een gratis onderhoudscontract bij voor één jaar.

Neem voor meer informatie contact op met FileMaker Benelux, of uw FileMaker ontwikkelaar.

FileMaker kondigt stopzetting aan van verkoop van FileMaker Go 11

10 april 2013

Met ingang van 30 september 2013 zullen FileMaker Go 11 voor iPad en FileMaker Go 11 voor iPhone niet meer voor aankoop beschikbaar zijn in de App Store van iTunes.

Klanten die FileMaker Go 11 voor die datum aanschaffen, zullen die software nog kunnen downloaden vanuit de App Store van iTunes, bijvoorbeeld wanneer zij een bestaande iPad vervangen door een nieuwe iPad. Na 30 september 2013 zal FileMaker Go 11 echter niet voor aankoop beschikbaar zijn voor nieuwe apparaten.
FileMaker Go 12 voor iPad en FileMaker Go 12 voor iPhone blijven gratis beschikbaar in de App Store van iTunes.

Persoonlijke Training ook op afstand

25 maart 2013

Wist u dat een Persoonlijke Training niet alleen op locatie verzorgd kan worden maar ook met telewerken-software op afstand? Zoals bijvoorbeeld met Skype en TeamViewer.

Nieuwe website FMTraining

12 maart 2013

Met trots lanceren we de geheel vernieuwde website van FMTraining, hét geautoriseerde FileMaker trainingsinstituut van Nederland.

De informatie op de website is verbeterd en voorzien van mooie foto's. De bediening is prettiger geworden en we hopen dat de bezoekers gemakkelijker de gewenste informatie kunnen vinden. En dat de website een goede afspiegeling is van onze trainingen: helder en degelijk.

Voor nieuws kunt u ons nu ook volgen via LinkedIn, Twitter en RSS door de links op de vernieuwde website te gebruiken.
U vindt de website op het oude en vertrouwde adres www.filemakercursus.nl maar ook via www.fmtraining.nl

Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro" uitverkocht

8 maart 2013

Het FileMaker Seminar "Maak kennis met FileMaker Pro", dat op 20 maart 2013 door FMTraining wordt gegeven, is uitverkocht!

Binnen een ruime week hebben 50 deelnemers zich ingeschreven voor dit seminar.

Mocht u geïnteresseerd zijn om aan één van de volgende seminars deel te nemen, informeren wij u graag hierover zodra een nieuwe datum bekend is. Stuur dan a.u.b. uw naam en e-mailadres naar info@fmtraining.nl. Of volg ons op Twitter.

FileMaker Seminars "Maak kennis met FileMaker Pro"

27 februari 2013

Het doet ons plezier u te kunnen meedelen dat FileMaker Inc. vanaf maart 2013 nieuwe FileMaker-seminars zal aanbieden onder de titel "Maak kennis met FileMaker Pro".

In slechts één dag kunnen de deelnemers bij deze seminars alles leren wat zij moeten weten om inzicht te krijgen in FileMaker-databases en met zelfvertrouwen FileMaker-databases te ontwerpen en te gebruiken.

Het eerstvolgende FileMaker-seminar in Nederland wordt op 20 maart 2013 gehouden en verzorgd door René Ros en Bart van Baren van FMTraining.

Meer informatie