De Masterclass gaat over úw applicatie. Verbeter uw applicatie, gedurende vier dagen op een inspirerende locatie, als een van de ervaren ontwikkelaars die elk aan hun eigen applicatie werken.

De DESIGN Masterclass wordt in het Engels geleid door top-ontwerper en ervaren, gecertificeerd FileMaker ontwikkelaar Albert Harum-Alvarez. Hij verzorgt de DESIGN Masterclass al meer dan 16 jaar op vijf continenten. De interface en gebruikersinteracties staan centraal in deze masterclass.

Deelname is alleen mogelijk na een on-line toelatingsgesprek: de masterclass is uitsluitend toegankelijk voor een beperkt aantal ervaren ontwerpers en ontwikkelaars die een eigen applicatie kunnen meebrengen als hun 'master-piece'.
De aftrap is een week voor aanvang met een on-line sessie en wordt na een maand opgevolgd met een on-line reünie.
De masterclass en het hele ontwikkelingsproces vallen onder een strikte geheimhoudingsverklaring welke alle deelnemers en begeleiders moeten ondertekenen.

De locatie, consumpties en lunch op de trainingsdagen zijn inbegrepen in de prijs. Op 5, 6 en 7 september zijn gezamenlijke diners die ook zijn inbegrepen. Op de aansluitende zondag heeft u de gelegenheid om eventueel zelf Amsterdam te ontdekken.
Omdat een bestaande applicatie verbeterd wordt, kunnen de meeste deelnemers de kosten doorbelasten aan hun klant. Een of twee teamgenoten meenemen is mogelijk tegen gereduceerd tarief, evenals aanwezig zijn zonder master-piece.

Geïnteresseerd? Vraag dan deelname aan door u in te schrijven. Vervolgens volgt een persoonlijke on-line sessie om te zien of u er helemaal klaar voor bent. En neemt u gerust contact op als u nog vragen hebt.

FMTraining verzorgt deze masterclass, voor FileMaker ontwikkelaars in Nederland, België en omliggende landen, in samenwerking met de Amerikaanse collega SmallCo.

Deelnemers van de DESIGN Masterclass in Sag Harbor, New York USA.

Deelnemers van de DESIGN Masterclass in Celaya, Mexico.
Data: Er zijn (nog) geen data bekend. Meer...

Vorm: Masterclass (incl. consumpties, lunch en gezamenlijke diners)
Duur: 4 dagen (9.00 - 17.00)
Plaats: Amsterdam
Kosten: € 1.620 - 2.520 excl. btw
Meer informatie...
Software: FileMaker 15
Voorkennis: Gevorderden Training of gelijkwaardige zelfstudie met praktijkervaring.
Volgende: -
Beoordeling: Zie Klantervaringen.

Wijzigingen voorbehouden.

Naam Omschr. USD EUR*
Tuition Deelname met master-piece 2.800 2.520
Additional colleague Extra collega per masterpiece 1.800 1.620
Audit Aanwezig zonder masterpiece 1.800 1.620
Btw niet van toepassing.
Kortingen van en wisselen met workshop-trainingen zijn niet van toepassing.

* werkelijk bedrag op basis van actuele wisselkoers.

"De Design Masterclass was uitermate inzichtelijk. In een korte tijd inspireerde het me om anders te denken—niet alleen mijn benadering van ontwerpen, maar misschien ook mijn benadering van een groot aantal andere zaken in het leven!"
Gianine Campbell, FileMaker Inc.

"De Design Masterclass deed pijn als een 'deep tissue massage'—maar ik kwam steeds terug voor meer!"
Rob Russell

"De Design Masterclass combineerde uitstekende presentaties met kennis die ik meteen kon toepassen. Het gaf mij een blik op een nieuwe manier om over ontwerpen te denken."
Dina Torok

"De kwaliteit en inhoud van de masterclass was goed doordacht, en op een verfrissende manier gepresenteerd. Ik zou niet twijfelen om deze masterclass aan te bevelen bij andere ontwikkelaars."
Aney Knasinski, NRGsoft

Meer klantervaringen (engels)...