Een Masterclass gaat over úw applicatie. Verbeter uw applicatie, gedurende meerdere dagen op een inspirerende locatie, als een van de ervaren ontwikkelaars die elk aan hun eigen applicatie werkt.

Deelname is mogelijk voor een beperkt aantal ervaren ontwikkelaars die een eigen database-applicatie kunnen meebrengen. Na behandeling van enkele algemene hoofdstukken werkt elke deelnemer aan zijn eigen database'. Vervolgens bepalen vragen en problemen de open discussie met de docent en de andere deelnemers.

We bieden op een beperkt aantal dagen Masterclasses aan over de volgende onderwerpen Scripting en Design:

Scripting

De Scripting Masterclass wordt verzorgd door gecertificeerd FileMaker ontwikkelaar René Ros, afgestudeerd informaticus met veel ervaring met FileMaker. Voor diverse FileMaker ontwikkelaars heeft hij complexe scripts geschreven.
Het maken van complexe scripts staat centraal in deze masterclass met ook aandacht voor data-ontwerp, berekeningen, (JSON-)parameters, relaties en lay-outs.

Design

De Design Masterclass wordt in het Engels geleid door top-ontwerper en ervaren, gecertificeerd FileMaker ontwikkelaar Albert Harum-Alvarez (SmallCo). Hij verzorgt de DESIGN Masterclass al sinds 2000 op vijf continenten.
De interface en gebruikersinteracties staan centraal in deze masterclass.

 

De locatie, consumpties, lunch en diners zijn inbegrepen in de prijs. De gezamenlijke diners vinden elke dag plaats behalve de laatste dag..
Omdat een bestaande applicatie verbeterd wordt, kunnen de meeste deelnemers de kosten geheel of gedeeltelijk doorbelasten aan hun klant. Een of twee teamgenoten als toehoorder meenemen is mogelijk tegen gereduceerd tarief.

Geïnteresseerd? Vraag dan deelname aan door u in te schrijven. En neemt u gerust contact op als u vragen hebt.

Scriptdebugging in FileMaker.
Data: Er zijn (nog) geen data bekend. Meer...
Vorm: Masterclass (incl. consumpties, lunch en diners)
Duur: 1 dag (9.30 - 17.30)
Plaats: Online of op locaties Utrecht of Amersfoort
Software: FileMaker 20.3
Hardware: Breng uw eigen laptop mee met FileMaker, bij voorkeur in het Nederlands, gereed voor gebruik.
Voorkennis: Gevorderden Training of gelijkwaardige zelfstudie met praktijkervaring.
Kosten: Er zijn nog geen kosten bekend.
Volgende: Kenniswerkers Training
Expert Training
Persoonlijke Training

Wijzigingen voorbehouden.